Σελίδες

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των δωρεάν ιατρικών εξετάσεων

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και εμβολιασμών των ανασφάλιστων μαθητών του
Δήμου. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη αναδεικνύοντας το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει στους δημότες από την εφαρμογή των μνημονίων. Η συμμετοχή την πρώτη μέρα ξεπέρασε τα 400 παιδιά.
Πραγματοποιήθηκαν :
Καρδιολογικός έλεγχος.
Παιδιατρικός έλεγχος.
Οδοντιατρικός έλεγχος συμπεριλαμβανομένης περιποίησης δοντιών και σφραγισμάτων.
Εμβολιασμοί παιδιών.
Συμμετείχαν περισσότεροι από 10 εθελοντές ιατροί μέλη των Ιατρών του Κόσμου και της Εργοερευνητικής.
Η γραμματειακή υποστήριξη της δράσης έγινε από εθελοντές της ένωσης γονέων και κηδεμόνων του Δήμου.
Εκ μέρους του Δήμου συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Νίκος Σαράντης και οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Ελαιοτριβάρης και Σταύρος Τσίρμπας.
Οι ιατρικοί έλεγχοι συνεχίζονται και την Κυριακή 24.11.2013 από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 2 το απόγευμα.





Manolis Poulios ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΡΜΑΣ, ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΝΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΑΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΥΛΙΟΣ 

Περισσότερα από 300 παιδιά των Αγ. Αναργύρων, πέρασαν από το νέο Δημαρχείο του Δήμου για τις δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και τον εμβολιασμό, που οργανώθηκε από τον Δήμο και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αγ, Αναργύρων Καματερού.
142 παιδιά πέρασαν από οδοντιατρική εξέταση, 200 περίπου από τους παιδίατρους, 60 εμβολιάστηκαν, 54 για έλεγχο σπονδυλικής στήλης και περισσότερα από 100 εξετάστηκαν από παθολόγο και καρδιολόγο.
Όπως φαίνεται και από τους αριθμούς τα περισσότερα παιδιά εξετάστηκαν από 2 και 3 γιατρούς.
Στη δράση παρών ήταν ο Δήμαρχος της πόλης Νίκος Σαράντης, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ελαιοτριβάρης που πρωτοστάτησε για την οργάνωση αυτής της δράσης και ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς του Κόσμου, της Εργοερευνητικής, αλλά και στους 25 γονείς εθελοντές, μέλη της Ένωσης Γονέων, που σε 2 βάρδιες βοήθησαν για την επιτυχία αυτής της δράσης.
Ράντεβού αύριο το πρωί στις 9.00 στο ίδιο μέρος που σειρά έχουν τα παιδιά του Καματερού αλλά και όποια δεν μπόρεσαν σήμερα να έρθουν.