Σελίδες

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.. ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ...ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΠΡΩΤΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ . ΣυγχαρητήριαΜαθητές από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και ανακύκλωσαν πάνω από 2.700.000 συσκευασίες.
Για μια ακόμη φορά μαθητές από σχολεία όλης της χώρας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ και ανακύκλωσαν πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες στα ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ από 26/03/2018 έως 31/05/2018.
Τα τρία σχολικά τμήματα που επέστρεψαν τις περισσότερες συσκευασίεςεπιβραβεύονται με τα πιο συναρπαστικά δώρα!
Το Α2 από το Πειραματικό Γενικό Λύκειο Αγίων Αναργύρων ανακύκλωσε 614.745 συσκευασίες και κερδίζει ταξίδι 4 ημερών στα Κανάρια Νησιά και ένα Tablet


To A1 από το 10ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων ανακύκλωσε 612.586 συσκευασίες και κερδίζει ένα Smartwatch και μια Action Camera


To Α2 από το 1ο ΓΕΛ Νέας Σμύρνης ανακύκλωσε 365.489 συσκευασίες και κερδίζει ένα ποδήλατο και ένα Powerbank


(όλα τα δώρα αφορούν σε όλους τους μαθητές των σχολικών τμημάτων).
Η ενεργή συμμετοχή των νέων ανθρώπων στο διαγωνισμό αποτελεί το πιο αισιόδοξο μήνυμα για την περιβαλλοντική εκπαίδευση της νέας γενιάς
…γιατί τα παιδιά και το περιβάλλον είναι το μέλλον του κόσμου!
Ακολουθεί πίνακας με την κατάταξη των πρώτων 60 σχολικών τμημάτων με τις συσκευασίες που ανακύκλωσαν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού.
Προστατεύω το περιβάλλον! Ανακυκλώνω! Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, στις οικογένειες και στους εκπαιδευτικούς τους, που δίνουν το μήνυμα όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά ότι η ανακύκλωση οφείλει να γίνει «στάση ζωής» για ένα καλύτερο αύριο .!!!!!!!!