Σελίδες

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Τ ΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού εκτός από την αλληλεγγύη προς τους φτωχοποιημένους πολίτες που οι πολιτικές των μνημονίων έχουν προκαλέσει. Προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στην κατασκευή μεγάλων έργων που στόχο έχουν την βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών.
Τέτοια έργα είναι η κατασκευή :
1.       Του νέου παιδικού σταθμού που βρίσκεται στο στάδιο αποπεράτωσής του στον οποίο θα φιλοξενούνται τα παιδιά των Δημοτών μας που περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουν ανάγκη των Δημοτικών παιδικών σταθμών.
2.        Το νέο κλειστό Γυμναστήριο που η κατασκευή του προχωράει με γρήγορους ρυθμούς που στόχο έχει να συνδράμει στον μαζικό λαϊκό αθλητισμό, την κοινωνική ενδυνάμωση.

 Και όλα αυτά σε μια εποχή που οι πολιτικές των μνημονίων έχουν στερήσει μεγάλο μέρος των ανταποδοτικών και τακτικών εσόδων του Δήμου και με τους εργαζόμενους να βρίσκονται υπό το καθεστώς της ανασφάλειας που προέρχεται από την επαπειλούμενη κινητικότητα η διαθεσιμότητα ή όπως αλλιώς θα ονόμαζε κανείς τον  σύγχρονος τρόπο  των απολύσεων.
 1 Παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό   Του νέου παιδικού σταθμού






  2 Παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό   Το νέο κλειστό Γυμναστήριο