Σελίδες

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε χώρο που παραχωρήθηκε και ανακαινίστηκε από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού στεγάστηκε και πλέον λειτουργεί το Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ για να καλύψει τις ανάγκες των δημοτών και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι έως και σήμερα απευθύνονταν σε φαρμακεία άλλων περιοχών δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία τους.

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (ΓΟΥΝΑΡΗ & ΘΕΟΤΟΚΟΥ
ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.Νικου Σαράντη
 ΣΤΕΓΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

Τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ που χορηγούν φάρμακα  

Υψηλού Κόστους


Φάρμακα για σοβαρές παθήσεις τα λεγόμενα υψηλού κόστους μπορούν να βρουν σε συγκεκριμένες ώρες οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ
Ακριβά σκευάσματα που δεν πωλούνται στα φαρμακεία της γειτονιάς μπορούν σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες να προμηθεύουν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα.
Φάρμακα για τον καρκίνο, για τους ανοσοκατεσταλμένους οργανισμούς, μονοκλωνικά αντισώματα , φάρμακα για την πνευμονική υπέρταση αλλά και πολλά άλλα σκευάσματα μπορούν να πάρουν με τις απαραίτητες συνταγές οι ασθενείς.


Ο ΕΟΠΥΥ λειτουργεί φαρμακεία, όπου η χορήγηση φαρμάκων γίνεται χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου και χωρίς να απαιτείται θεώρηση (εκτός των δίμηνων). Σε περιοχές στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπου δεν λειτουργούν Φαρμακεία του Οργανισμού (ΕΟΠΥΥ) οι ασφαλισμένοι προμηθεύονται τα φάρμακα του καταλόγου από τις κατά τόπους μονάδες υγείας του ΕΟΠΥΥ, μετά από παραγγελία.



Φάρμακα που εξετάζονται από τις Επιτροπές Φαρμάκων Εξωτερικού και Υψηλού Κόστους»

 

Μόνο σε φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ θα πωλούνται φάρμακα αξίας πάνω από 1.000 ευρώ