Σελίδες

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

"'Αθλια και άνανδρη" Φραστική και σωματική επίθεση δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Μηδενική ανοχή στα όργανα του φασισμού.
ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!




Οφείλουμε να καταδικάσουμε απερίφραστα όλοι την επίθεση σε βάρος του εκλεγμένου Δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Τέτοιες ενέργειες δεν ταιριάζουν στον πολιτισμό μιας δημοκρατικής χώρας και δεν πρέπει να υπάρξει κανενός είδους εφησυχασμός. Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει προ πολλού και γιαυτό οι υπαίτιοι πρέπει να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν πριν να είναι πολύ αργά.
 Για όποιον δεν είδε εικόνες, αντιγράφω τις δηλώσεις της προέδρου του Δημοτικού συμβολίου Θεσσαλονίκης, Κ. Γούλα: "Ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε κάτω από τα χτυπήματα και συνέχισαν να τον κλωτσάνε. Είχαν πρόθεση να του κάνουν κακό και φαινόταν, γιατί τον χτυπούσαν και στο κεφάλι. Χτύπησαν και εμένα και τους αστυνομικούς που τον προστάτευαν".



Τι θα διδάξει αυτός ο πατέρας σ' αυτό το παιδί; Το φασισμό και τη βία !!!! Με το μωρό αγκαλιά προπηλακίζει έναν ηλικιωμένο άνθρωπο ΝΤΡΟΠΉ και μόνο ΝΤΡΟΠΉ !!!

Αυτός είναι ο μαυροντυμένος κουκουλοφόρος που χτύπησε πισώπλατα τον Μπουτάρη (ΦΩΤΟ)

 ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ Ομοσπονδίας Ελλάδος.
«Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχτηκε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης», αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι ποντιακές ομοσπονδίες., οι οποίες προσθέτουν: «Ακραία στοιχεία, δράστες της επίθεσης, ουδεμία σχέση έχουν με τον οργανωμένο ποντιακό χώρο».
«Αναφέρουμε ότι μέλη της οργανωτικής επιτροπής των εκδηλώσεων τραυματίστηκαν στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν τον δήμαρχο», καταλήγει η ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Χρήστος Τοπαλίδης, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, Χριστίνα Σαχινίδου και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ελληνοποντίων Παλλινοστούντων από την πρώην ΕΣΣΔ, Στέργιος Καλπαζίδης.