Σελίδες

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγίων ΑναργύρωνΚαματερού και την ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ στο «Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης» την Πέμπτη 1 Ιουνίου.
Οι εγκαταστάσεις του Πάρκου, στον περιβάλλοντα χώρο του Δημαρχείου Αγίων ΑναργύρωνΚαματερού, πλημμύρισαν από νωρίς από μαθητές σχολείων. 
Η Γιορτή ξεκίνησε στις 6:30 το απόγευμα με θεματικά δρώμενα. Στις 8 έγινε η βράβευση των μαθητών των σχολικών τμημάτων που πρώτευσαν στον «Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης», που διεξάγεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και υπό την Αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου. 
Το πρόγραμμα έκλεισε με μεγάλη συναυλία των ONIRAMA.

Στην Γιορτή Ανακύκλωσης απηύθυναν χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Γιάννης Τσιρώνης ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, η Βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη ως εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Δήμαρχος Αγίων ΑναργύρωνΚαματερού Νίκος Σαράντης, ο Νόμιμος Εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Κωνσταντίνος Καραγιαννόπουλος, ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ. Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη και η Πρόεδρος της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής της ΟΥΝΕΣΚΟ, Καίτη Τζιτζικώστα.