Σελίδες

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ Περιφερειακή Σύσκεψη Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου


Περιφερειακή Σύσκεψη Στερεάς Ελλάδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρουσίαση από τον πρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης των άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αναγκαία επανεκκίνηση της οικονομίας και ανάκτηση της εργασίας επεξεργάζεται το συνολικό κυβερνητικού του πρόγραμμα με έμφαση στην παραγωγική ανασυγρότηση της οικονομίας, και τη θεσμική ανασυγκρότηση και δημοκρατικό μετασχηματισμό του κράτους.


Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνουμε σε όλες τις περιφέρειες της χώρας ανοιχτές συσκέψεις διαβούλευσης στις οποίες επιδιώκουμε να συμμετέχουν πολιτικοί, κοινωνικοί, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς, εκπροσώποι από κινήματα πολιτών και ενδιαφερόμενοι πολίτες για να συζήτησουμε την πρόταση κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, και ιδιαίτερα την περιφερειακή του εξειδίκευση. Η συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια εκτός από τη συμβολή στη διαμόρφωση του προγράμματος θα εγγυηθεί και την εφαρμογή του.  

Η αντίστοιχη διαδικασία για την Περιφέρεια Στερεάς έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 29 Νοέμβρη στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμίας (Λεωνίδου 11)  και ώρα 10:30 π.μ.
Την κεντρική εισήγηση του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας.

Σας καλούμε να συμμετέχετε και να συμβάλλετε στον αντίστοιχο προβληματισμό.  



Δημήτρης Βίτσας
Γραμματέας Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ

  
Περιφερειακή Σύσκεψη Ηπείρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρουσίαση από τον πρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης των άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αναγκαία επανεκκίνηση της οικονομίας και ανάκτηση της εργασίας επεξεργάζεται το συνολικό κυβερνητικού του πρόγραμμα με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας, και τη θεσμική ανασυγκρότηση και δημοκρατικό μετασχηματισμό του κράτους.

Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνουμε σε όλες τις περιφέρειες της χώρας ανοιχτές συσκέψεις διαβούλευσης στις οποίες επιδιώκουμε να συμμετέχουν πολιτικοί, κοινωνικοί, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς, εκπρόσωποι από κινήματα πολιτών και ενδιαφερόμενοι πολίτες για να συζητήσουμε την πρόταση κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, και ιδιαίτερα την περιφερειακή του εξειδίκευση. Η συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια εκτός από τη συμβολή στη διαμόρφωση του προγράμματος θα εγγυηθεί και την εφαρμογή του.  

Η αντίστοιχη διαδικασία για την Περιφέρεια Ηπείρου έχει προγραμματιστεί για το Κυριακή 30 Νοέμβρη στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Du Lac του Δήμου Ιωαννιτών και ώρα 10:30 π.μ.
Οι εργασίες θα συνεχισθούν το απόγευμα στις 17:30.
Στην απογευματινή διαδικασία θα μιλήσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σας καλούμε να συμμετέχετε και να συμβάλλετε στον αντίστοιχο προβληματισμό. 




                                                                                                         Δημήτρης Βίτσας
Γραμματέας Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Στερεάς Ελλάδας καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετέχουν στη Περιφερειακή Σύσκεψη που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας το Σάββατο 29 Νοέμβρη στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμίας (Λεωνίδου 11) και ώρα 10:30 π.μ.
Η παρουσία μας, στις συσκέψεις αυτές εντάσσεται στα πλαίσια των αποφάσεων των οργάνων μας, για την συγκρότηση μιας αξιόπιστης συμπαράταξης όλων των προοδευτικών, αριστερών και σοσιαλιστικών δυνάμεων της χώρας για μια αριστερή – προοδευτική κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ.
Να θέσει τέλος στα ψευτοδιλήμματα των μονόδρομων .
Την κεντρική εισήγηση του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ