Σελίδες

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Αυτά έγραψε ο κ. Κομματάς για τις χτεσινές πλημμύρες στο Δήμο μας και η απάντησή μου στην κοινοποίηση του. Για να καταλάβετε τι σημαίνει όταν γράφεις με εμπάθεια, διαβάστε και τα δύο

 

Ο 
Γιώργος Κομματάς πρόσθεσε 10 νέες φωτογραφίες.
9 ώρες · 
24.10.2014 ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Πλατεία,Τριπόλεως , εγκαταλελημένες γραμμές ΟΣΕ .Ακριβώς πριν ένα χρόνο(τότε που πλημμύρισαν δεκάδες επιχειρήσεις και σπίτια στο Καματερό) ο Δήμαρχός μας έριχνε το μπαλάκι στην Περιφέρεια του κ.Σγουρού.Μόνιμα το Κέντρο των Αγίων ,σε κάθε νεροποντή μικρή ή μεγάλη πλημμυρίζει και πάντα φταίνε οι άλλοι.Το ζητούμενο είναι αν και πότε θα λυθεί το πρόβλημα και αν μπορείτε να το λύσετε? Αυτό θέλουν να μάθουν οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις.Προς το παρόν παραμένουμε ανοχύρωτη πόλη και δυστυχώς καθημερινά επιβεβαιώνεται .



Αν κατάλαβα καλά δεν είχε καμία ευθύνη ο κ. Σγουρός που καμία διευθέτηση ρεμάτων στο Καματερό και στη γύρω περιοχή δεν έχει κάνει ενώ  ήταν δική του  αρμοδιότητα. Ούτε το Υπουργείο που δεν έχει φτιάξει τον κεντρικό αγωγό στη Λ. Δημοκρατίας. Έχουμε ενημερώσει με πολλά έγγραφα την Περιφέρεια και το Υπουργείο και την κ. Δούρου προσωπικά,, για τα αντιπλημμυρικά που χρειάζεται ο Δήμος μας,  της οποίας έχουμε κοινοποιήσει και τα προηγούμενα έγγραφα προς τον κ. Σγουρό. Περιμένουμε από την ίδια όπως έχει εξαγγείλει να φτιάξει τα όμβρια και τα ρέματα που είναι στην αρμοδιότητά της και όχι έργα βιτρίνας που έκαναν οι προηγούμενοι. Όταν δίνουμε ευθύνες να τις δίνουμε εκεί που πρέπει και όχι να τους αθωώνουμε και να δίνουμε ευθύνες στους Δήμους που και χρήματα δεν έχουν λόγω περικοπών του Μνημονίου και αρμοδιότητες. Το μπαλάκι άλλωστε στους Δήμους το πετάει η κυβέρνηση και εσείς πιστεύω άθελά σας παίζεται το παιχνίδι τους. Ο Δήμος μας έχει παραδώσει έτοιμες μελέτες και για τα όμβρια και για τα ρέματα και περιμένει την υλοποίηση τους από την Περιφέρεια.