Σελίδες

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Συγκέντρωση σχολικών ειδών και τροφίμων



Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού συγκεντρώνει από την 1η ως τη 13η Σεπτεμβρίου σχολικά είδη(τετράδια, ντοσιέ, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, τσάντες, γραφική ύλη, κ.α) και τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης μας.
Ως σημεία συγκέντρωσης των σχολικών ειδών έχουν οριστεί :
- τα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας ,Ι. Μέρλα & Λ. Δημοκρατίας στον 2ο όροφο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες
- Το γραφεία της Κοινωνικής Μέριμνας του Καματερού , Λ. Φυλής 52 , 1ος όροφος, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες
- το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο , ( στον χώρο του του Δημαρχείου , Λ. Δημοκρατίας 61) καθημερινά από τις 10.00 – 13.00

Η δράση θα ολοκληρωθεί με την εκδήλωση προσφοράς σχολικών ειδών και τροφίμων που διοργανώνεται από τη Κοινωνική Υπηρεσία και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας στο Καφέ Τέχνης ΠΕΥΚΩΝΑΣ το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στις 20.00 μ.μ. Η βραδιά θα πλαισιωθεί από ελληνικό μουσικό πρόγραμμα που θα προσφέρει η Ορχήστρα μαθητών, δασκάλων και φίλων του Δημοτικού Ωδείου Αγίων Αναργύρων.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, η Ομάδα Εθελοντών ΔΡΑΣΗ, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού .