Σελίδες

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ( 11/09/2014 )

Στην τελετή του αγιασμού στο 1ο Λύκειο και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Νίκος Σαράντης.
Στον σύντομο χαιρετισμό του,απευθυνόμενος στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς αναφέρθηκε στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει γεμάτη προσδοκίες.
Ο ίδιος γνωρίζοντας καλά τις πολλαπλές απαιτήσεις του ρόλου των εκπαιδευτικών και τις δυσκολίες μέσα στις οποίες ανταπεξέρχονται στις υποχρεώσεις τους, τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού θα είναι σταθερά και έμπρακτα στο πλευρό τους.
Παράλληλα, ενθάρρυνε τους μαθητές να δουν το σχολείο όχι σαν υποχρέωση αλλά σαν μια ευκαιρία, επισημαίνοντας ότι η μόρφωση ανοίγει δρόμους για τον άνθρωπο, διευρύνει τους ορίζοντες του και πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες του και καλώντας τους να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία, για να μπορέσουν να φτιάξουν όλοι μαζί αύριο μια καλύτερη ζωή.

Κλείνοντας ευχήθηκε μια επιτυχημένη, δημιουργική και χαρούμενη σχολική χρονιά.
MHNYMA ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει γεμάτη προσδοκίες. Μετά την ανάπαυση του καλοκαιριού οι μαθητές και μαθήτριες ξαναβρίσκετε με ανανεωμένη διάθεση το γνώριμο σχολικό περιβάλλον και τις αγαπημένες σας παρέες.
Όπως κάθε χρόνο τα σχολικά κτίρια του Δήμου μας είναι συντηρημένα και έτοιμα να υποδεχτούν παιδιά και εκπαιδευτικούς, και όποια προβλήματα επισημανθούν με την έναρξη των μαθημάτων θα αντιμετωπιστούν άμεσα. Έτσι ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να διεξάγεται χωρίς περισπάσεις και τα σχολεία να είναι ευχάριστα, άνετα και προπάντων ασφαλή για όλους και όλες.
Φίλοι εκπαιδευτικοί, επιτελείτε ένα από τα σημαντικότερα λειτουργήματα στην κοινωνία μας. Γνωρίζω καλά και τις πολλαπλές απαιτήσεις του ρόλου σας και τις δυσκολίες μέσα στις οποίες ανταπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας. Σας διαβεβαιώνω ότι ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού θα είναι σταθερά και έμπρακτα στο πλευρό σας.
Αγαπητοί μαθητές, είτε βρίσκεστε στα πρώτα σχολικά σας βήματα είτε πλησιάζετε στην ολοκλήρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σας καλώ να δείτε το σχολείο όχι σαν υποχρέωση αλλά σαν μια ευκαιρία.  Η μόρφωση ανοίγει δρόμους για τον άνθρωπο, διευρύνει τους ορίζοντες του και πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες του. Οι γονείς και κηδεμόνες σας μοχθούν καθημερινά για να μπορείτε εσείς να αφοσιωθείτε απερίσπαστα στην οικοδόμηση του μέλλοντος σας. Αξιοποιείστε λοιπόν κάθε ευκαιρία, για να μπορέσετε να φτιάξετε όλοι μαζί αύριο μια καλύτερη ζωή.
Εύχομαι σε όλους μια επιτυχημένη, δημιουργική και χαρούμενη σχολική χρονιά.
                                                              Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού
                                                       Νίκος Α. Σαράντης