Σελίδες

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014,Ξενοδοχείο Τιτάνια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Κοινωνικής Συμφωνίας στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Τετάρτη το βράδυ με θέμα “Προασπίζοντας τα Δημόσια Αγαθά”.

Εναρκτήριος Χαιρετισμός έγινε από την Λούκα Κατσέλη, Πρόεδρο της Κοινωνικής Συμφωνίας ενώ στη συνέχεια χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Δημήτρης Βίτσας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γαβριήλ Αβραμίδης και η Ραχήλ Μακρή από τους AN EΛ, και η Ασημίνα Ξηροτύρη από την ΔΗΜΑΡ 
Επίσης συμμετείχαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Γιάννης Τσιρώνης από τους Οικολόγους Πράσινους, ο Ανδρέας Νεφελούδης από Αριστερή Προοπτική και ο Στέφανος Τζουμάκας από το Σοσιαλιστικό Κόμμα.
Στον πρώτο κύκλο με θέμα Ενέργεια , Νερό και Αιγιαλός στο Στόχαστρο: Aναπτυξιακές και Κοινωνικές Επιπτώσεις εισηγητές ήταν ο Σπίρτζης Χρήστος, Πρόεδρος ΤΕΕ, ο Γιάννης Στεφανάκος ΕΜΠ και η Κουτσούμπα Δέσποινα , Μέλος ΔΣ Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων /Ἔφορία Εναλίων Αρχαιοτήτων καθώς και ο πρώην Ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης.
Στον δεύτερο κύκλο με θέμα Πρωτοβουλίες για την Προάσπιση του Δημοσίου Συμφέροντος εισηγητές ήταν η Δρ. Μαρία Καραμανώφ Σύμβουλος Επικρατείας, ο Αρχοντόπουλος Γιώργος Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΕΥΑΘ και η Καλαποθαράκου Παναγιώτα, Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών (ΠΟΕΚ) και Γενική Διευθύντρια ΕΚΠΟΙΖΩ

Τις εργασίες του διαλόγου έκλεισε ο αγαπημένος μας πρώην Υπουργός κ. Γεράσιμος Αρσένης.