Σελίδες

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

O 3ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Δήμου Αγ. Αναργύρων-Καματερού «ATTIKA RUN & FUN Grand Prix” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014.


Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων είναι ένας από τους πέντε Δήμους της Αττικής που υποστηρίζει το “ATTIKA RUN & FUN Grand Prix”, το οποίο διοργανώνεται από την FEEL GOOD Sports Club με την υποστήριξη της εταιρείας Τηλεπικοινωνιών Cyta.


Το σήμα για την εκκίνηση θα δοθεί από την Κεντρική Πλατεία Αγίων Αναργύρων, στις 10:30 π.μ. και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε μια σειρά αγώνων Running 10 χλμ, 5 και 3 χλμ με ηλεκτρονική χρονομέτρηση CHIP TIMING. Επιπλέον, σε κάθε διοργάνωση θα διεξάγεται και αγώνας 1 χλμ για παιδιά Δημοτικού (Δ, Ε, ΣΤ).
Κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα δρόμου 10 χλμ. θα υπάρχουν δύο σταθμοί υποστήριξης των δρομέων στα 5 χλμ και στα 7,5 χλμ με εμφιαλωμένο νερό, ενώ στον τερματισμό θα διατίθενται σε όλους τους συμμετέχοντες εμφιαλωμένο νερό και μπανάνες.
Η βαθμολογία θα είναι ατομική και ομαδική. Η τελική κατάταξη προκύπτει από το άθροισμα των βαθμών από τις τρεις καλύτερες επιδόσεις – αγώνες. Μετά τη διεξαγωγή των αγώνων RUNNING στους 5 Δήμους της Αττικής θα υπάρξει συγκεντρωτική τελική βαθμολογία για την τελική κατάταξη στο Grand Prix.