Σελίδες

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ενωση Συλλογων Γονέων και Κηδεμόνων Αγ. Αναργύρων Καματερού





Ξεκινάμε!!!
Τη Δευτέρα τοιχοκολείται στα Λύκεια το πρόγραμμα της Κοινωνικής Διδασκαλίας και την Τρίτη ξεκινάν τα μαθήματα. 

Τη φετινή σχολική χρονιά, θα λειτουργήσουν 4 Κοινωνικά Φροντιστήρια, από

2 που είχαμε την προηγούμενη χρονιά. Στα 2ο και 3ο Λύκειο Αγ. Αναργύρων και 1ο και 2ο Καματερού. Προσπάθεια γίνεται για να λειτουργήσει και στο 1ο Λύκειο Αγ. Αναργύρων.

Αιτήσεις για τους μαθητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα βρίσκονται σε όλα τα Λύκεια του Δήμου μας. 


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές καθηγητές, αλλά και τους φοιτητές, που θα διαθέσουν τον πολύτιμο χρόνο τους για να διδάξουν και να βοηθήσουν τα παιδιά μας και τις οικογένειες μας.

Καλούμε όσους καθηγητές αλλά και φοιτητές θέλουν εθελοντικά να συμμετέχουν στην Κοινωνική Διδασκαλία, να επικοινωνήσουν μαζί μας ή με ένα από τα Λύκεια. Οι αιτήσεις των μαθητών κάθε μέρα αυξάνονται και σίγουρα θα χρειαστούμε κι άλλες συμμετοχές καθηγητών και φοιτητών.

Τέλος καλούμε τους γονείς να μην αδιαφορήσουν. Πρόκειται για τα παιδιά μας και χρειάζεται και η δική μας συμμετοχή. Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν θα μας τα λύσει κανείς. Δεν υπάρχει δικαιολογία για κανένα μας. Καταστρέψαν το μέλλον των παιδιών μας και δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό.

Αγωνιζόμαστε, ΄'οχι μόνο για να αναγκασουμε την πολιτεία να κάνει το καθήκον της, για δωρεάν δημόσια παιδεία, αλλά και για την ίδια μας τη ζωή. Ταυτόχρονα οικοδομούμε μια νέα κοινωνία. Την κοινωνία της αλληλεγγύης. Σ αυτήν που θα ζήσουν τα παιδιά μας. Είμαστε υποχρεωμένοι ΟΛΟΙ σαν γονείς, να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι.